Oras Safira -tuoteperhe uudistui

Uusi Oras Safira -mallisto

Oras Safira on ollut luottohana kotitalouksissa jo yli 40 vuoden ajan. Nyt Oras Safira on uudistunut, mutta sen muotoilussa, käytettävyydessä tai luotettavuudessa ei ole tehty kompromisseja. Uusitusta mallistosta löytyy laaja valikoima hanoja niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön – nyt myös aiempaa useammassa koossa. 

Uuteen Oras Safira -tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima vaihtoehtoja niin keittiöön, kylpyhuoneeseen ja suihkuunkin. Raikas uudelleenmuotoilu on suunniteltu nykyaikaisiin sisustustrendeihin ja toimivaksi jokaiseen kotiin.

Uuden Safiran muoto mukailee modernin pesualtaan muotoa. Pehmeät, kaartuvat kulmat, vähennetyt saumat ja pienemmät raot tuovat paitsi tyylikkyyttä keittiöön ja kylpyhuoneeseen, ovat myös esimerkkinä tuoteperheen edistyksellisestä tuotannollisesta laadusta. Helppohoitoiset Oras Safira -hanat ovat yhteensopivia jokaisen pesualtaan kanssa.

Hygieenin ratkaisu kylpyhuoneeseen ja suihkutiloihin

Uusi Oras Safira sivuvivullinen pesuallashana on siro ja elegantti ulkonäöltään sekä kätevä käyttää. Hana on myös hygieeninen ratkaisu sivulla sijaitsevan vivun pitäessä juoksuputken aina puhtaana ja kuivana. Suurennetun korkeuden ansiosta pesualtaalla toimimiseen jää enemmän tilaa.

Perinteistä Oras Safira pesuallashanaa saa nyt kahdessa koossa: vakiona ja XL-mallina. Oras Bidetta -käsisuihku täydentää pesuallashanojen tuotevalikoimaa.

Laajaan Oras Safira -tuoteperheeseen kuuluu lisäksi uusi Oras suihkuhana, jossa on ergonominen vipu ja turvallinen, kuumenematon pinta. Saatavilla on myös suihkupaneelijärjestelmiä.

Lisämukavuutta keittiöön

Uusi Oras Safira tuo lisämukavuutta myös keittiöön. Uudistettu Safira-keittiöhana on taattua Oras-laatua ja siinä on kuuman veden ja virtaaman rajoitusmahdollisuus. Hana on helppokäyttöinen, ja se voidaan säätää sekä energiaa että vettä säästäväksi. Tehokkaan virtaaman ansiosta esimerkiksi astioiden täyttö vedellä on nopeaa.

Minimaalisten rakojen ja saumojen vähäisyyden vuoksi Safira-keittiöhana on erittäin helppo pitää puhtaana. Hanan yhteydessä oleva keraaminen astianpesukoneventtiili on helppo aukaista ja sulkea, ja se voidaan kytkeä joko kuumaan tai kylmään veteen.

Sekä pesuallas- että keittiöhanoista on saatavana vihreän rakentamisen versiot, jotka auttavat säästämään vedenkulutusta ja kuluja huomattavasti. Vesihygienia ja veden laatu on varmistettu W270-testatuilla materiaaleilla ja sinkinkadon kestävällä DZR-messingillä.

lähteet:

https://www.oras.com/fi/oras/uutiset-lehdistoetiedotteet/post/uusi-oras-safira-uudestisyntynyt-klassikko/
https://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-safira/discover/


Oras

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Oras Groupilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Saksan Burglengenfeldissä, Tšekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 400 ihmistä kahdessakymmenessä maassa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Lisätietoja www.oras.fi