Parmair

Parmair myy projekti/tukkumyyntinä, asunto-/tilakohtaiseen ilmanvaihtoon tarkoitettuja, lämmöntalteenotolla varustettuja PARMAIR ja SUNAIR ilmanvaihtokoneita, liesikupuja sekä niiden varaosia.

Yrityksessä on ilmanvaihdon lisäksi vahva osaaminen ilmalämmityksestä, josta esimerkkinä vanhat ilmalämmityskoneet korvaava tuote LÄMPÖ-IIWARI II®.

Yritystietoja

Toimintaperiaate

toimintaperiaate

Ilmalämmityskone Lämpö-Iiwari II

Helppo asennus (matala vain 1550 mm + yläsokkeli 100 mm).
Älykäs kosketusnäyttöohjain.
Korvaa suoraan vanhan ilmalämmityskoneen ilman haastavia muutoksia.

Mihin tarkoitukseen Lämpö Iiwari II on tarkoitettu?

Ilmalämmitys yhdistää ilmanvaihdon ja lämmönjakojärjestelmän. Kotilämpöjärjestelmä on käytössä useissa 70-80 -luvun omakoti- ja rivitaloissa. Lämpö Iiwari -mallit koostuvat ilmanvaihtokoneesta ja kiertoilmakoneesta. Ilmalämmitysjärjestelmässä ulkoa tuodaan raitisilma suodatettuna ja lämmitettynä yhdessä kiertoilman kanssa lattiasäleiköistä huoneistoon ja poistoilma puhalletaan ulos katolle jäteilmana.

Lämpimästä poistoilmasta otetaan lämpöä talteen ja se siirretään etenkin talvisin kylmään raitisilmaan. Kesäaikana lämmöntalteenotto saadaan ohitettua. Energiatehokas ilmalämmitys toimii loistavasti myös nykyajan entistä tiiviimmässä rakentamisessa. Lämpö Iiwari huolehtii kotisi tasaisesta lämmöstä ja laadukkaasta ilmanvaihdosta energiatehokkaasti ja taloudellisesti.

Miksi Lämpö Iiwari II ilmalämmitys on huipputuote?

Ilmanvaihdosta vastaa energiatehokas lämmöntalteenottokone, jonka hyötysuhde on yli 80%. Taloudelliset EC-puhaltimet vievät energiaa noin 30% vähemmän verrattuna vanhempiin puhaltimiin. Lämpö Iiwari II kokonsa ja yhteensopivuutensa ansiosta tekee asentamisesta helppoa.

Kätevä asennus tekee ilmalämmityskoneen saneerauksesta sujuvaa ja kustannustehokasta. Lämpö Iiwarilla voit korvata lähes kaikki vanhemmat ilmalämmityskoneet (esim. Parma 10, Valmet Kotilämpö, ILA 15, Aeromaster,…) Asennus voidaan tehdä myös lämmityskauden aikana.

Lämpö-Iiwari II ovet kiinni
Lämpö-Iiwari II ilman ovia

Miksi valita Parmairin valmistama malli?

Parmair on täysin kotimainen laitevalmistaja. Tuotteet valmistetaan Forssan kupeessa Tammelassa ja myös Parmairin omistajuus ja verotus ovat Suomessa. Parmair panostaa laatuun ja käyttää tuotteissaan kestäviä komponentteja. Parmair:in valmistamille tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä ja laadusta. Ostamalla Lämpö Iiwarin saat kotimaista, kestävää ja helposti huollettavaa laatua vuosiksi eteenpäin!

Mistä Lämpö Iiwarin voi ostaa?

Voitte tilata uuden ilmalämmityskoneen minne päin Suomea tahansa! Palvelemme teitä mielellämme, voitte myös ottaa yhteyttä suoraan Parmairille kaikissa kysymyksissänne!