Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppua (IVLP) ei pidä sekoittaa ilmalämpöpumppuun (ILP), IVLP on mahdollista toimia rakennuksen pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä, ILP on vain tukilämmönlähde.

Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä vaihtoehto pääasialliseksi lämmönlähteeksi esimerkiksi paikoissa, joihin maalämpö ei erinäisistä syistä sovellu. IVLP on myös usein maalämpöä edullisempi investointi.

IVLP soveltuu hyvin myös jo olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle, esimerkiksi öljy- ja puukattilan rinnalle. Mikäli valitaan sähkövastuksin varustettu IVLP-järjestelmä, mitoitetaan se riittämään myös yksinään kiinteistön päälämmönlähteeksi kovimpienkin pakkasjaksojen aikana. Tekniikan suosio on kasvanut nopeasti, ja IVLP onkin monessa tapauksessa varteenotettava vaihtoehto maalämmölle.

Useimpien ilma-vesilämpöpumppujen alin toimintalämpötila on -20… -30°C, tätä kylmemmillä ulkoilmoilla laitteisto käyttää lämmittämiseen vaihtoehtoista energiaa, esimerkiksi lämpöpumpun sisäistä sähkovastusta.

Paras ilma-vesilämpöpumppu ei välttämättä ole se, joka toimii kylmimmässä pakkasessa, vaan keskeisintä on valita laadukas laite, joka pystyy kattamaan mahdollisimman suuren määrän koko vuoden aikana tarvittavasta energiamäärästä ulkoyksikön avulla. Valtaosassa tapauksista laitteella, minkä alin toimintalämpötila on noin -20°C, päästään vuotuisessa energianpeittoasteessa 93-97 % välille, mikä tarkoittaa että puuttuva 3-7 % vuodesta rakennusta täytyy lämmittää jollakin muulla, kuin ulkoyksiköllä. Tyypillisesti lisälämpö tehdään lämpöpumpun sähkövastuksella tai/ja tulisijoilla.

Autamme asiakkaitamme löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvan ilma-vesilämpöpumpun.

Palveleva ja koulutettu henkilöstömme varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen sekä toimivat ratkaisut.

Toimitamme asiakkaillemme kokonaisratkaisutarjouksen (laitetoimitus ja asennus) yhteydessä laitteistomitoituksen sekä tarvittaessa energiansäästölaskelmat. Myös joustavat osittaisratkaisut onnistuvat kauttamme. Saneerauskohteen osittaisratkaisussa asiakas voi esimerkiksi osallistua vanhan järjestelmän purkutöihin osittain tai tehdä ne kokoonaan, näin tilaajalla on mahdollisuus keventää omalla työpanoksellaan projektin loppusummaa.

Alta löydätte tuotteita joita käytämme asennuksissamme.
Alla olevien lisäksi meillä on mahdollisuus myydä ja asentaa lähes kaikki muutkin merkit.

Mikäli ette löydä kaipaamaanne, niin pyydämme teitä ottamaan meihin yhteyttä lisätietoja varten.

Paljonko voisin säästää ilma-vesilämpöpumpun avulla?

Lämpöpumppu Säästölaskuri - LVI-Nero Oy

Kokeile laskurillamme, millaisia säästöjä voisit saavuttaa ilma-vesilämpöpumpulla:

Säästölaskuriin

Merkki

Lisätiedustelut

Ota yhteyttä, autamme Sinua löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvan ja taloudellisesti kannattavimman ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän.

SAAT LISÄTIETOA SOITTAMALLA TAI JÄTTÄMÄLLÄ MEILLE VIESTIN.

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko
Myynti ja asennukset
040 192 2240

Jätä viesti

Nimi *

Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero

Viestin aihe

Viesti

* pakollinen tieto