Daikin Europe N.V. (DENV) on Daikin Industries Limitedin täysin omistama tytäryhtiö. Daikin Industries Limited on monikansallinen yhtiö, joka on noteerattu Japanin pörssimarkkinoilla, ja johtava globaali ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden valmistaja, mukaan lukien lämpöpumppu- ja kylmäsäilytysratkaisut. Yhtiö tarjoaa innovatiivisia, korkealaatuisia ilmastoinnin hallintaratkaisuja kotitalouksille, kaupallisiin tiloihin ja teollisuuteen.
DENV on Daikinin pääkonttori tuotekehityksessä, valmistuksessa ja myynnissä Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan osalta. Daikin Europe Group käsittää nykyisin pääkonttorin, 5 tuotantolaitosta, 17 tytäryhtiötä, 5 myyntikonttoria ja kattavan verkoston itsenäisiä jälleenmyyjiä ja myyntiedustajia EMEA-alueella.

Perustettu: 1924

Liikevaihto: n. 19.8 miljardia euroa

Henkilöstömäärä: 80.000 +

Kansainväliset kotisivut: http://www.daikin.com/
Suomenkieliset kotisivut: http://www.daikin.fi

Daikin maalämpöpumput

Asennamme kaikkia Daikinin valikoimissa olevia maalämpöpumppuja. Valikoimissa on useita eri tehoisia järjestelmiä.

Daikinin valikoimista löytyy korkealaatuiset invertterisäätöiset Altherma 3 GEO maalämpöpumput, mitkä soveltuvat hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppujen etuna on mm. poikkeuksellisen laaja tehonsäätöväli, lämpöpumppujen alatehorajana 0,85 kW, kun tavanomaisesti alatehorajana on noin 1,5 kW. Suuren tehonsäätövälinsä ansiosta Altherma 3 GEO ei hukkaa energiaa käynnistyksiin ja pysähdyksiin, maksimoiden näin energiansäästön.

Edut lyhyesti

Daikin takuu

+

2 vuoden jatkotakuu veloituksetta, kun laite rekisteröidään asennuksen jälkeen maksuttomassa Daikin Stand By Me -palvelussa.

MIELENRAUHAA

Altherma 3 GEO maalämpöpumput ovat todella
helppokäyttöisiä, lisäksi huollontarve on minimaalinen.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Altherma 3 GEO maalämpöpumput hyödyntävät Daikinin kehittämää, nykyaikaista, ympäristöystävällistä ja energiatehokasta R-32 kylmäainetta.

SAMALLA JÄRJESTELMÄLLÄ MYÖS JÄÄHDYTYS

Altherma 3 GEO -mallistosta löytyy myös laitteita joilla
voit lämmityksen lisäksi jäähdyttää kiinteistöäsi.

SÄÄSTÖT

Kehittynyt lämpöpumppu- ja invertteriteknologia tarjoavat korkeimman tehokkuuden
ja energiansäästön erittäin matalilla kustannuksilla.

Mallisto

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumput

Altherma 3 GEO

- Integroidussa järjestelmässä sisäyksikkö ja varaaja ovat samoissa kansissa
- Käyttövesivaraajan koko: 180 litraa
- Teholuokat: 0,85 - 7,89 ja 0,85 - 9,55 kW

Lisätietoja

Yleisiä lisätietoja

– Ilma-vesilämpöpumppujen pääsivu Daikinin omilla Suomenkielisillä verkkosivuilla: https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/maalampopumput.html

– Laitevalmistajan videoita Youtubessa Daikin Finland -kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCbs96YpnH9QQhD0ilDZ1wdA/videos