Altherma 3 GEO maalämpöpumppu

Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumppu on energiansäästöä ja ympäristöä arvostavan rakentajan ja remontoijan valinta. Lämpöpumppu kykenee tuottamaan kompressorin avulla jopa 65-asteista vettä, mikä takaa toimivuuden myös patterilämmityksen kanssa. Lämmityskustannuksilla on Suomessa suuri merkitys: maan eteläosissakin lämmityskauden pituus on 250 vuorokautta ja lämmitykseen kuluu noin puolet kodin tarvitsemasta energiasta.

Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tallentunutta ilmaista auringon energiaa. Suomen kylmimmilläkin alueilla maaperän lämpötila pysyy yli 15 metrin syvyydellä tasaisena kaikkina vuodenaikoina. Siksi maalämpöpumpun hyötysuhde on vakaa ulkolämpötilasta riippumatta ja se on taloudellisen lämmitysjärjestelmän perusta kylmissä olosuhteissa.

Maalämpöpumppu tuottaa kotiin sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä. Daikinin tyylikkään ja erittäin hiljaisen sisäyksikön voi sijoittaa tekniseen tilaan tai vaikka kodinhoitohuoneeseen.

Uuteen taloon tai vanhan energiaremonttiin

Maalämpöpumppu on uuden, energiatehokkaan talon lämmitysratkaisu, mutta sillä voi korvata myös vanhan talon vesikiertoisen keskuslämmityksen. Aloituskustannuksiltaan maalämpöpumppu on kalliimpi kuin ilmalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppu, sillä sen käyttöönotto edellyttää yleensä lämmönkeruuputkiston upottamista porakaivoon.

Mikäli tontilla on tilaa, lämpöä voidaan vaihtoehtoisesti kerätä noin 1 – 1,5 metriä maanpinnan alle vaakasuuntaisesti sijoitetun putkiston avulla, tai keräysputkiston voi upottaa rakennuksen lähellä sijaitsevan vesistön pohjaan. Edulliset käyttökustannukset tekevät maalämpöpumpusta pitkällä aikavälillä kannattavan investoinnin.

Laaja tehoalue, matalat käyttökustannukset

Yksi Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumpun keskeisistä eduista on kompressorin poikkeuksellisen laaja tehoalue. Lämmityskäytössä lämmistystarpeen ollessa vähäinen, voi lämmitysteho olla matalimmillaan 850 wattia (0,85 kW), mutta kovimmilla pakkasilla sama lämpöpumppu kykenee tuottamaan valitusta mallista riippuen joko 7,98 tai 9,55 kW tehon.

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu

Daikin Altherma 3 GEO voidaan kytkeä myös olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle

Lattiamallinen maalämpöpumppu, kaikki samassa laitteessa

Mikäli etsit kokonaisvaltaista ratkaisua, valitse Daikin Altherma 3 GEO.

Sisäänrakennetulla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla 180 litraisella käyttövesivaraajalla varustettu maalämpöpumppu mahtuu pieneen tilaan, sen leveys on 597 mm, syvyys 666 mm ja korkeus 1891 mm.

Daikin takuu

+

2 vuoden jatkotakuu veloituksetta, kun laite rekisteröidään asennuksen jälkeen maksuttomassa Daikin Stand By Me -palvelussa.

Ainutlaatuinen lämpöpumppu

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu takaa mukavuuden ja energiansäästöt. Maalämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa.

Altherma 3 GEO soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa kustannustehokkaampaan ja vihreämpään lämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumpun lämmönsiirtoaineena on moderni ja ympäristöystävällinen kylmäaine (R32), mikä on muita kylmäaineita energiatehokkaampi ja vähentää CO2-päästöjä.

Daikin Altherma 3 R F ilma-vesilämpöpumppu
Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu, hiljaisuus

Erittäin hiljainen käyntiääni

Vain 27 dBA käyntiäänellä 1 metrin etäsyydellä Daikin Altherma 3 GEO on markkinoiden hiljaisimpia maalämpöpumppuja, mikä varmistaa täyden mukavuuden ja mielenrauhan.

Energiansäästöt

Daikinin suunnittelema uusi Altherma 3 GEO on luonnostaan ympäristöystävällinen ratkaisu, joka nojaa maaperän käytännössä ottaen loputtomaan energiavarantoon. Käyttämällä 1 kW sähköä maalämpöpumppu kykenee tuottamaan noin 5 kW lämpöä.

Lisäksi jatkuva invertteritoiminta mahdollistaa suuren säätöalueen aina 0,85 kW minimitehoon saakka, jolloin yksikkö ei käytä turhaan sähköä pysähdyksiin ja käynnistyksiin.

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu, energiatehokkuus
Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu, lämmitys ja jäähdytys

Lämmitys + jäähdytys? Onnistuu

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu on saatavilla kahdessa eri teholuokassa, 0,85 – 7,98 ja 0,85 – 9,55 kW. Maalämpöpumpusta on saatavilla kaksi eri versiota:

1. Pelkkä lämmitys, yhdellä lämmityspiirillä

2. Lämmitys/jäähdytys, yhdellä lämmityspiirillä

Daikin Bluevolution

* Bluevolution on Daikinin uuden sukupolven tuotevalikoima, jossa käytetään uutta ympäristöystävällistä ja energiatehokasta R-32-kylmäainetta. Koska R-32 kuljettaa lämpöä tehokkaasti, sitä käyttämällä voidaan vähentää lämpöpumpun sähkönkulutusta jopa 10 prosenttia. Tämän lisäksi R-32:n ilmastonlämmityspotentiaali (GWP) on kolmanneksen pienempi verrattuna laajalti käytettyihin R-22 ja R-410A -kylmäaineisiin. R-32 on myös helposti talteenotettavaa ja kierrätettävää.

Lue aiheesta lisää Daikinin verkkosivuilta: https://www.daikin.fi/fi_fi/tietoja-meista/daikin-innovations/bluevolution.html

Puhallinkonvektoreilla lisähyötyä lämmitykseen ja viilennykseen

Sisätiloja saadaan lämmitettyä puhallinteknologiaa hyödyntäen yhdistämällä järjestelmään Daikin FWXT ja FWXV -puhallinkonvektorit. Järjestelmään voi yhdistää myös muiden valmistajien puhallinkonvektoreita, esimerkiksi Sabianan laitteita.

Daikin Altherma 3 GEO maalämpöpumppu, monipuolisuus

Älykäs säädin & sisäänrakennettu etäohjaus

Älykkään automaation ja säätimen avulla käytät mm. lämmityksen ajastintoimintoja, sekä säädät vaivattomasti haluttuja lämpötiloja.

Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu etäohjaus, mitä voidaan käyttää maksuttoman Daikin Onecta -mobiilisovelluksen avulla.

FWXV-puhallinkonvektori (lattiamalli)

Daikin FWXV-ATV3 puhallinkonvektori

Ohjausyksikkö

Daikin Altherma - Daikin Eye - toimintatilan tarkastus

FWXT-puhallinkonvektori (seinämalli)

Daikin FWXT-ATV3 puhallinkonvektori

Tuotelinkit

Tutustu ajantasaisimpiin ja tarkempiin tuotetietoihin laitevalmistajan sivustolla:
https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/maalampopumput/daikin-altherma-3-geo.html

Lisätiedustelut

KIINNOSTUITKO LAITTEESTA?

SAAT LISÄTIETOA (mm. hinnoista ja asennusaikatauluista) SOITTAMALLA TAI JÄTTÄMÄLLÄ MEILLE VIESTIN.

Paras tarjous ja lopputulos saadaan annettua aina kartoituskäynnin perusteella.

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko
Myynti ja asennukset
040 192 2240

Jätä viesti

Nimi *

Osoite

Paikkakunta

Postinumero

Sähköpostiosoite *

Toivottu asennusajankohta

Viestin aihe

Viesti (Täytä tähän haluamasi laitteisto(t), sekä muu haluamasi vapaamuotoinen viesti.)

* pakollinen tieto