Altherma 3 R W – järjestelmä ilman sisäänrakennettua käyttövesivaraajaa

Daikin Altherma 3 R W (W = Wall = seinälle asennettava malli) ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on Suomen ilmastoon suunniteltu ratkaisu jossa ei ole jäätymisriskiä.
Järjestelmä tuottaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä vielä -25 asteen pakkasessa, näin ollen Daikin Altherma 3 R W on erittäin energiatehokas ja se jättää jälkeensä hyvin pienen hiilijalanjäljen.

Invertteriteknologia varmistaa järjestelmälle pitkän käyttöiän. Pieni tilantarve mahdollistaa joustavan asennuksen. Altherma 3 R W voidaan asentaa olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle, tai sisäyksikön ympärille voidaan toteuttaa useita eri tyyppisiä vesivaraajaratkaisuja.

Daikin Altherma 3 R W sopii myös talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi

Vaivaton ja joustava asennus

Daikin Altherma 3 R W on helppo asentaa: Toisin kuin maalämmössä, suuria kaivuu- tai poraustöitä ei tarvita. Järjestelmän ulkoyksikkö sijoitetaan rakennuksen ulkoseinän viereen.

Sisäyksikkö voidaan asentaa sisätiloissa mihin tahansa sille soveltuvaan paikkaan. Sisäyksikkö ei vaadi erillistä teknistä tilaa tai hormeja. Saneerauskohteissa tilaa vapautuu muuhun käyttöön, kun vanhat tilaa vievät järjestelmät puretaan pois. Vaihtoehtoisesti sisäyksikkö voidaan useissa tapauksissa kytkeä olemassa olevan järjestelmän rinnalle, näin säästytään vanhan järjestelmän purkukustannuksilta.

Ympärivuotinen käyttö

Kehittyneet eristeet sekä nykyaikainen lämmitystekniikka tekevät rakennusten lämmityksen mahdolliseksi vedellä, jonka lämpötila on vain 40 °C tai sitäkin alhaisempi. Patterilämmityksessä voidaan käyttää korkeampaa menoveden lämpötilaa. Daikin Altherma 3 R W madaltaa vuotuisia lämmityskustannuksiasi.

Järjestelmän tehokas lämmönvaihdin sekä automaattisesti säätyvät sähkövastukset varmistavat, että lämmitykseen kuluu mahdollisimman vähän energiaa. Sähkövastukset kytkeytyvät päälle automaation ohjaamana viimeistään -25 °C ulkolämpötilassa, tai mikäli lämpöpumpun lämmitysteho ei yksin riitä tilojen tai/ja käyttöveden lämmitykseen.

Daikin Altherma 3 R W ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3 R W voidaan kytkeä myös olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle

Seinämallinen sisäyksikkö, joustava ratkaisu

Etsiessäsi joustavaa ratkaisua, valitse Daikin Altherma 3 R W.

Seinämallin sisäyksikkö mahtuu erittäin pieneen tilaan, sen leveys on ainoastaan 440 mm, syvyys 390 mm ja korkeus 840 mm.

Mikäli sisäyksikköön ei tarvita käyttöveden sisäänrakennettua varaajaa, on oikea valinta Daikin Altherma 3 R W (W = Wall = seinämalli). Altherma 3 R W mallin sisäyksikkö on seinäasenteinen, eikä siinä ole integroitua käyttövesivaraajaa.

Daikin Altherma 3 R W soveltuu erinomaisesti olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Altherma 3 R W voidaan kytkeä tuottamaan ulkoilmasta kerättyä lämpöä esimerkiksi ainoastaan kiinteistön vesikiertoisen lämmitysverkoston veteen.

Rakennusten, erityisesti omakotitalojen lämmittämiskustannukset ovat yleisesti ottaen n. 50 % vuotuisesta kokonaisenergiankulutuksesta (koko rakennuksen kuluttama energiamäärä kilowattitunteina). Olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle asenentulla ilma-vesilämpöjärjestelmällä saadaan madallettua lämmityskustannuksia yleisesti ottaen 50-70 %.

Mikäli kohteeseen tarvitaan käyttövesivaraajalla varustettu sisäyksikkö, on oikea valinta Daikin Altherma 3 R F (F = Floor = lattiamalli). Altherma 3 R F:n sisäyksikkö on lattia-asenteinen ja sisäyksikössä on integroitu käyttövesivaraaja. Sisäyksiköitä löytyy kahdella eri varaajakoolla, 180 l tai 230 l.

Daikin takuu

+

2 vuoden jatkotakuu veloituksetta, kun laite rekisteröidään asennuksen jälkeen maksuttomassa Daikin Stand By Me -palvelussa.

Suomen ilmastoon sopiva edullinen ja kestävä ratkaisu

Daikin Altherma 3 R W ilma-vesilämpöpumppu on ratkaisu jossa ei ole jäätymisriskiä. Vesi ei kierrä ulkona, vaan lämmönsiirtoaineena ulko- ja sisäyksikön välillä on tähän suunniteltu moderni ja ympäristöystävällinen kylmäaine (R32). Daikin Altherma 3 R W ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö on saatavilla kahdessa eri teholuokassa, 6 ja 8 kW. Sisäyksiköitä on kahta eri versiota:

1. Pelkkä lämmitys, yhdellä lämmityspiirillä

2. Lämmitys/jäähdytys, yhdellä lämmityspiirillä

Daikin Altherma 3 R W ilma-vesilämpöpumppu

Ylläpidä optimaalinen mukavuus ja säästä käyttökustannuksissa

Järjestelmän lähtokohtana on kotiisi oikein mitoitetut komponentit, jolloin et maksa tarpeettomasta kapasiteetista. Järjestelmän sydämenä toimii tehokas invertteriohjattu kompressori, mikä säätyy rakennuksen tehon tarpeen mukaan ja tuottaa maksimaalisen tehon minimaalisella energiankulutuksella.

Älykkäät ohjausjärjestelmät varmistavat kaikkina vuodenaikoina energiatehokkaimman toiminnan – jopa erittäin kylmissä olosuhteissa – pitäen käyttökustannukset silti alhaisina. Daikin Altherma 3 R W ilma-vesilämpöpumput ovat toiminnaltaan luotettavia, hiljaisia sekä lähes huoltovapaita.

Daikin Bluevolution

* Bluevolution on Daikinin uuden sukupolven tuotevalikoima, jossa käytetään uutta ympäristöystävällistä ja energiatehokasta R-32-kylmäainetta. Koska R-32 kuljettaa lämpöä tehokkaasti, sitä käyttämällä voidaan vähentää lämpöpumpun sähkönkulutusta jopa 10 prosenttia. Tämän lisäksi R-32:n ilmastonlämmityspotentiaali (GWP) on kolmanneksen pienempi verrattuna laajalti käytettyihin R-22 ja R-410A -kylmäaineisiin. R-32 on myös helposti talteenotettavaa ja kierrätettävää.

Lue aiheesta lisää Daikinin verkkosivuilta: https://www.daikin.fi/fi_fi/tietoja-meista/daikin-innovations/bluevolution.html

Puhallinkonvektoreilla lisähyötyä lämmitykseen ja viilennykseen

Sisätiloja saadaan lämmitettyä puhallinteknologiaa hyödyntäen yhdistämällä järjestelmään Daikin FWXT ja FWXV -puhallinkonvektorit. Järjestelmään voi yhdistää myös muiden valmistajien puhallinkonvektoreita, esimerkiksi Sabianan laitteita.

Tarjolla myös Altherma 3 R W ilma-vesilämpöpumppuja joissa jäähdytysmahdollisuus.

Daikin Altherma 3 R F ilma-vesilämpöpumppu

Älykäs säädin & sisäänrakennettu etäohjaus

Älykkään automaation ja säätimen avulla käytät mm. lämmityksen ajastintoimintoja, sekä säädät vaivattomasti haluttuja lämpötiloja.

Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu etäohjaus, mitä voidaan käyttää maksuttoman Daikin Onecta -mobiilisovelluksen avulla.

FWXV-puhallinkonvektori (lattiamalli)

Daikin FWXV-ATV3 puhallinkonvektori

Ohjausyksikkö

Daikin Altherma - Daikin Eye - toimintatilan tarkastus

FWXT-puhallinkonvektori (seinämalli)

Daikin FWXT-ATV3 puhallinkonvektori

Tuotelinkit

Tutustu ajantasaisimpiin ja tarkempiin tuotetietoihin laitevalmistajan sivustolla:
https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/ilma-vesilampopumppu-matala-lampotila.html

Lisätiedustelut

KIINNOSTUITKO LAITTEESTA?

SAAT LISÄTIETOA (mm. hinnoista ja asennusaikatauluista) SOITTAMALLA TAI JÄTTÄMÄLLÄ MEILLE VIESTIN.

Paras tarjous ja lopputulos saadaan annettua aina kartoituskäynnin perusteella.

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko
Myynti ja asennukset
040 192 2240

Jätä viesti

Nimi *

Osoite

Paikkakunta

Postinumero

Sähköpostiosoite *

Toivottu asennusajankohta

Viestin aihe

Viesti (Täytä tähän haluamasi laitteisto(t), sekä muu haluamasi vapaamuotoinen viesti.)

* pakollinen tieto