Altherma 3 H HT F -integroitu järjestelmä

Daikin Altherma 3 H HT F (F = Floor = lattiamalli) ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on täydellinen vaihtoehto etenkin kohteisiin, missä tarvitaan korkeita veden lämpötiloja. Daikin Europe ja Daikinin Japanin teknologiakeskus kehittivät yhdessä erityisen kompressorin, joka kykenee tuottamaan 70 °C vettä.

Järjestelmä tuottaa vielä -28 asteen pakkasessa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä, näin ollen Daikin Altherma 3 H HT F on erittäin energiatehokas ja se jättää jälkeensä hyvin pienen hiilijalanjäljen.

Invertteriteknologia varmistaa järjestelmälle pitkän käyttöiän. Kompakti sisäyksikkö on varustettu sisäänrakennetulla käyttövesivaraajalla.
Käyttövesivaraajan koko on valittavissa 180 ja 230 litran väliltä.

Daikin Altherma 3 H HT F sopii erinomaisesti talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi

Vaivaton ja joustava asennus

Daikin Altherma 3 H HT F on helppo asentaa: Toisin kuin maalämmössä, suuria kaivuu- tai poraustöitä ei tarvita. Järjestelmän ulkoyksikkö sijoitetaan rakennuksen ulkoseinän viereen.

Yleensä suuritehoiset ulkoyksiköt varustetaan kahdella puhaltimella, Altherma 3 H HT:ssa puhaltimia tarvitaan vain yksi. Yhden suurikokoisen puhaltimen ansiosta ilmankierto paranee, mikä tekee ulkoyksikön käyntiäänestä myös todella hiljaisen. Mustan etusäleikkönsä ansiosta Altherma 3 H HT:n ulkoyksikkö sulautuu erinomaisesti ympäristöönsä.

Sisäyksikkö voidaan asentaa sisätiloissa mihin tahansa sille soveltuvaan paikkaan. Sisäyksikkö ei vaadi erillistä teknistä tilaa tai hormeja. Saneerauskohteissa tilaa vapautuu muuhun käyttöön, kun vanhat tilaa vievät järjestelmät puretaan pois.

Ympärivuotinen käyttö

Kehittyneet eristeet sekä nykyaikainen lämmitystekniikka tekevät rakennusten lämmityksen mahdolliseksi vedellä, jonka lämpötila on vain 40 °C tai sitäkin alhaisempi. Patterilämmityksessä voidaan käyttää korkeampaa menoveden lämpötilaa. Daikin Altherma 3 H HT madaltaa vuotuisia lämmityskustannuksiasi.

Järjestelmän tehokas lämmönvaihdin sekä automaattisesti säätyvät sähkövastukset varmistavat, että lämmitykseen kuluu mahdollisimman vähän energiaa. Sähkövastukset kytkeytyvät päälle automaation ohjaamana viimeistään -28 °C ulkolämpötilassa, tai mikäli lämpöpumpun lämmitysteho ei yksin riitä tilojen tai/ja käyttöveden lämmitykseen.

Daikin Altherma 3 H HT F ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3 H HT F voidaan kytkeä myös olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle

Lattiamallinen sisäyksikkö, kaikki samassa laitteessa

Mikäli etsit kokonaisvaltaista ratkaisua, valitse Daikin Altherma 3 H HT F.

Lattiamallin sisäyksikkö mahtuu pieneen tilaan, sen leveys on 595 mm, syvyys 625 mm ja korkeus 1650 (180 ltr varaaja) / 1850 (230 ltr varaaja) mm.

Mikäli sisäyksikköön ei tarvita käyttöveden sisäänrakennettua varaajaa, on oikea valinta Daikin Altherma 3 H HT W (W = Wall = seinämalli). Altherma 3 H HT W:n sisäyksikkö on seinäasenteinen, eikä siinä ole integroitua käyttövesivaraajaa.

Daikin takuu

+

2 vuoden jatkotakuu veloituksetta, kun laite rekisteröidään asennuksen jälkeen maksuttomassa Daikin Stand By Me -palvelussa.

Ainutlaatuinen lämpöpumppu

Daikin Altherma 3 H HT F ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus mukavuuteen ja energiansäästöön.  Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa.

Altherma 3 H HT F soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään. Lämmönsiirtoaineena on moderni ja ympäristöystävällinen kylmäaine (R32), mikä on muita kylmäaineita energiatehokkaampi ja vähentää CO2-päästöjä.

Daikin Altherma 3 R F ilma-vesilämpöpumppu

Hiljaisuus merkitsee mukavuutta

Normaaliasetuksella ulkoyksikön äänenpaine on kolmen metrin päässä 38 dBA – siis suunnilleen kirjaston ja lintujen sirkutuksen puolivälissä. Hiljaisessa tilassa Daikin Altherma 3 H HT:n äänenvoimakkuus on samalta etäisyydeltä vain 35 dBA – logaritmisellä desibeliasteikolla muutos merkitsee äänenvoimakkuuden puolittumista!

Valitse vaihtoehdoista sopivin

Daikin Altherma 3 H HT F ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö on saatavilla kolmessa eri teholuokassa, 14, 16 ja 18 kW. Sisäyksiköitä on kolmea eri versiota:

1. Pelkkä lämmitys, yhdellä lämmityspiirillä

2. Pelkkä lämmitys, kahdella lämmityspiirillä

3. Lämmitys/jäähdytys, yhdellä lämmityspiirillä

Daikin Altherma 3 H HT F ilma-vesilämpöpumppu
Daikin Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu, palkittua designia

Palkittua Designia

Kodin lämmitysjärjestelmän pitää olla paitsi suorituskykyinen, myös tyylikäs. Siksi halusimme suunnitella lämpöpumpun, joka on sekä teknisesti edistynyt että kauniisti muotoiltu. Daikin Altherma 3 H HT onkin saanut peräti kaksi arvostettua muotoilupalkintoa.

Daikin Bluevolution

* Bluevolution on Daikinin uuden sukupolven tuotevalikoima, jossa käytetään uutta ympäristöystävällistä ja energiatehokasta R-32-kylmäainetta. Koska R-32 kuljettaa lämpöä tehokkaasti, sitä käyttämällä voidaan vähentää lämpöpumpun sähkönkulutusta jopa 10 prosenttia. Tämän lisäksi R-32:n ilmastonlämmityspotentiaali (GWP) on kolmanneksen pienempi verrattuna laajalti käytettyihin R-22 ja R-410A -kylmäaineisiin. R-32 on myös helposti talteenotettavaa ja kierrätettävää.

Lue aiheesta lisää Daikinin verkkosivuilta: https://www.daikin.fi/fi_fi/tietoja-meista/daikin-innovations/bluevolution.html

Puhallinkonvektoreilla lisähyötyä lämmitykseen ja viilennykseen

Sisätiloja saadaan lämmitettyä puhallinteknologiaa hyödyntäen yhdistämällä järjestelmään Daikin FWXT ja FWXV -puhallinkonvektorit. Järjestelmään voi yhdistää myös muiden valmistajien puhallinkonvektoreita, esimerkiksi Sabianan laitteita.

Tarjolla myös Altherma 3 H HT F ilma-vesilämpöpumppuja joissa jäähdytysmahdollisuus.

Daikin Altherma 3 H HT F ilma-vesilämpöpumppu 3

Älykäs säädin & sisäänrakennettu etäohjaus

Älykkään automaation ja säätimen avulla käytät mm. lämmityksen ajastintoimintoja, sekä säädät vaivattomasti haluttuja lämpötiloja.

Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu etäohjaus, mitä voidaan käyttää maksuttoman Daikin Onecta -mobiilisovelluksen avulla.

FWXV-puhallinkonvektori (lattiamalli)

Daikin FWXV-ATV3 puhallinkonvektori

Ohjausyksikkö

Daikin Altherma - Daikin Eye - toimintatilan tarkastus

FWXT-puhallinkonvektori (seinämalli)

Daikin FWXT-ATV3 puhallinkonvektori

Tuotelinkit

Tutustu ajantasaisimpiin ja tarkempiin tuotetietoihin laitevalmistajan sivustolla:
https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/korkean-lampotilan-ilma-vesi-lampopumppu/daikin-altherma-3h-ht.html

Lisätiedustelut

KIINNOSTUITKO LAITTEESTA?

SAAT LISÄTIETOA (mm. hinnoista ja asennusaikatauluista) SOITTAMALLA TAI JÄTTÄMÄLLÄ MEILLE VIESTIN.

Paras tarjous ja lopputulos saadaan annettua aina kartoituskäynnin perusteella.

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko
Myynti ja asennukset
040 192 2240

Jätä viesti

Nimi *

Osoite

Paikkakunta

Postinumero

Sähköpostiosoite *

Toivottu asennusajankohta

Viestin aihe

Viesti (Täytä tähän haluamasi laitteisto(t), sekä muu haluamasi vapaamuotoinen viesti.)

* pakollinen tieto