Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on lämpöpumpuista energiatehokkain ja helppohuoltoisin vaihtoehto kiinteistön pääasialliseksi lämmönlähteeksi. Kohteisiin joihin maalämpö ei yhdestä tai useammasta syystä sovellu, tai ole optimaalisin ratkaisu, on toisena varteenotettavana vaihtoehtona asentaa ilma-vesilämpöpumppu.

Maalämpöjärjestelmä voi olla mahdollista kytkeä toimimaan rinnakkain olemassa olevan lämmityslaitteiston kanssa. Olemassa oleva hyödynnettävä lämmitysjärjestelmä voi olla esimerkiksi öljy-, hake-, tai puukattilajärjestelmä. Kartoitamme ratkaisun kannattavuuden ja yhteensoveltuvuuden aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Maalämpöjärjestelmä voidaan suunnitella ja toteuttaa tuottamaan osa tai kaikki kiinteistön tarvitsema vuotuinen lämmitysenergia. Omakotitalojen järjestelmät rakennetaan pääsääntöisesti niin, että juurikin maasta saatavan energian avulla tuotetaan 95-100 % vuotuisesta energiantarpeesta, loppu energia tuotetaan lämpöpumpun sisäänrakennetulla sähkövastuksella tai vaikkapa öljykattilalla. Suuremmissa kiinteistökohteissa maalämpöjärjestelmän vuotuinen energianpeittoaste kattaa vaihtelevasti 50-100 % vuotuisesta energiantarpeesta. Mitä suuremmaksi maalämpöjärjestelmän energianpeittoaste kasvaa, sitä korkeampi on järjestelmään investoitava rahamäärä. Mitä suurempi investointi, sitä suurempi on yleensä säästö.

Kartoitamme aina yhdessä asiakkaidemme kanssa, millainen ratkaisu palvelee sen käyttäjiä sekä rakennusta parhaiten ja tuo laitteiston käyttöelinkaaren aikana parhaat säästöt.

Toimitamme asiakkaillemme kokonaisratkaisutarjouksen (laitetoimitus ja asennus) yhteydessä laitteistomitoituksen sekä tarvittaessa energiansäästölaskelmat.

Kehittämämme kannattavuuslaskurin avulla voidaan vertailla yhdenaikaissa näkymässä esimerkiksi kiinteistön nykyistä lämmitysjärjestelmää maalämpö- ja ilma-vesilämpöjärjestelmään. Vertailun tarkoituksena on auttaa paremmin hahmottamaan investointiin sidottava rahamäärä ja laitteistojen takaisinmaksuajat sekä investoinnin tuottoprosentti 30 vuoden aikajaksolla. Kannattavuuslaskurillamme voidaan ottaa huomioon myös investointeihin hyödynnettävät tuet (kotitalousvähennys, ELY-tuki, ARA:n energia-avustus jne.).

Myös joustavat osittaisratkaisut onnistuvat kauttamme. Saneerauskohteen osittaisratkaisussa asiakas voi esimerkiksi osallistua vanhan järjestelmän purkutöihin osittain tai tehdä ne kokoonaan, näin tilaajalla on mahdollisuus keventää omalla työpanoksellaan projektin loppusummaa.

Alta löydätte tuotteita joita käytämme asennuksissamme.
Alla olevien lisäksi meillä on mahdollisuus myydä ja asentaa lähes kaikki muutkin merkit.

Mikäli ette löydä kaipaamaanne, niin pyydämme teitä ottamaan meihin yhteyttä lisätietoja varten.

Paljonko voisin säästää maalämpöpumpun avulla?

Lämpöpumppu Säästölaskuri - LVI-Nero Oy

Kokeile kehittämämme laskurin avulla, millaisia säästöjä voisit saavuttaa maalämpöpumpulla:

Säästölaskuriin

Merkki

Daikin maalämpöpumput

Daikin

Hiljaisuutta ja energiatehokkuutta Japanista.

Edistyksellinen R-32 kylmäaine takaa energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Katso laitteita
JÄMÄ maalämpöpumput

Jämä

JÄMÄ maalämpöpumput kotimaiselta Kaukora Oy:ltä.

Soveltuvat loistavasti niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Katso laitteita
Oilon maalämpö

Oilon

Suosi suomalaista laatutyötä maalämpövalinnassasi -
ota Oilon.

Hinta-laatusuhde 10/10.

Katso laitteita
Viessmann-maalämpöpumput

Viessmann

Viessmann maalämpöpumput ovat saksalaisen insinöörityön huippulaadukas tulos.

Valikoimista löytyy oikeanlainen laite joka kohteeseen.

Katso laitteita

Lisätiedustelut

Ota yhteyttä, autamme Sinua löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvan ja taloudellisesti kannattavimman maalämpöpumppujärjestelmän.

SAAT LISÄTIETOA SOITTAMALLA TAI JÄTTÄMÄLLÄ MEILLE VIESTIN.

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko
Myynti ja asennukset
040 192 2240

Jätä viesti

Nimi *

Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero

Viestin aihe

Viesti

* pakollinen tieto