LVI-Nero Oy

On tällä hetkellä neljä henkilöä työllistävä yritys joka tarjoaa ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä LVI-alan ratkaisuja. Yritys on perustettu vuonna 2015.

Päätoimialueemme on Keski-Suomi, toimintasäde ensisijaisesti noin 100 – 150 km Jyväskylästä.

Asiakasryhmäämme kuuluvat kuluttaja-, asunto-osakeyhtiö-, yritys- ja erilaiset yhteisöasiakkaat.

Fyysinen tekeminen lähtee suoraan yrityksen johdosta. Yksi tai useampi yhtiön osakasjäsenistä pyrkii olemaan mahdollisimman suuren osan ajasta työkohteissamme toteuttamassa asennuksia.

Koulutetulla henkilöstöllämme on yli 12 vuoden kokemus LVI-tekniikan parissa työskentelystä.

Toiminta-ajatus

 • Myymme itse, teemme itse. Mahdollisimman vähän välikäsiä = Asiakas saa hinta-laatusuhteeltaan alan parhaat ratkaisut
 • Ympäristö. Suosimme ensisijaisesti ympäristöystävällisiä ratkaisuja
 • Innovatiivisuus. Seuraamme LVI- ja rakennusalan kehitystä. Näin voimme palvelella asiakkaitamme ajantasaisella, parhaalla mahdollisella tavalla
 • Palvelulupaus. Kuuntelemme asiakkaidemme yksilöllisiä toiveita ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme taloudellisesti sekä teknisesti laadukkaimman ratkaisun
 • Työmoraali. Teemme työmme “kerralla kuntoon”-periaatteella ja positiivisella, sekä ongelmaratkaisukeskeisellä asenteella
 • Asennusten jälki. Toteutamme työmme huolella. Mielestämme paras käyntikortti on tasokas työnjälki. Löydät pienen osan tekemistämme töistä sivustomme Refenssit-osiosta
 • Laatuotuotteet. Korkealaatuiset tuotteet ovat asiakkaalle pitkällä aikavälillä kannattavin sijoitus. Valikoimme asennuksiimme ensisijaisesti vain huippulaatuisia tuotteita
  • Komposiittijärjestelmissä käytämme kotimaisen Uponorin tuotteita. Uponorin komposiittiputkijärjestelmä soveltuu erinomaisesti muun muassa pientalojen lämmitys- ja käyttövesiverkostojen saneerauksiin (lisätiedot: uponor.fi)
  • Teknisissä tiloissa ja muissa asennuksissa joissa vaaditaan eri tyyppisiä metalliputkia, suosimme saksalaista Viegaa. Viega valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpiin lukeutuvat järjestelmät kyseisten tuotteiden osalta (lisätiedot: viega.fi)
 • Koulutus. Koko henkilöstöllämme on LVI-tekniikan alan koulutus, sekä kattava asentajataustainen tietotaito alalta
 • Luvanvaraiset kylmäalan työt. Meillä on alle 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden urakoitsija- ja asennusluvat. Tällaisiin laitteisiin lukeutuvat mm. ilmalämpöpumput ja osa ilma-vesilämpöpumpuista (split-tyyppiset lämpöpumput)
 • Asiakkaan arvostus. Huolehdimme asiakkaistamme yksilöllisesti työn aloittamisesta työn loppuun saakka, sekä 5 vuoden takuuaikana ja tarvittaessa jälkeenkin. Voimme nöyrinä ja ylpeinä kertoa saaneemme tyytyväisiltä asiakkailtamme yli 50 kpl täysin vapaaehtoisesti annettua viiden tähden arvostelua Googlessa (arvosteluiden katselulinkki aukeaa klikattaessa verkkoselaimen uuteen ikkunaan)
 • Tarjousprosessin selkeys. Annamme yksityiskohtaisen ja selkeän hintaerittelyn tarjouksen / kaupanteon yhteydessä. Perustelemme tarpeen vaatiessa hyvinkin yksityiskohtaisesti tarjoamamme ratkaisut

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko, LVI-Nero Oy

Eemeli Pentinmikko

Yhtiön perustaja
040 192 2240
eemeli.pentinmikko(at)lvinero.fi

Eemeli on LVI-Nero Oy:n perustaja. LVI-tekniikan parissa työskentelystä kokemusta löytyy vuodesta 2013 alkaen.

Suurimmaksi osaksi Eemeli viettää työpäivät yhtiön hallinnollisissa ja myynnillisissä tehtävissä, sekä käy asiakastapaamisissa. Tarvittaessa ja ennättäessään hän osallistuu edellen myös asennustehtäviin. Eemelillä on laaja näkemys LVI-tekniikasta niin uudis- kuin saneerauspuolella, erityisen kiinnostunut hän on lämpöpumpputekniikasta ja yksilöllisten asiakasratkaisujen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Vapaa-ajalla liikunta sekä perhe ovat tärkeänä osana elämää.

Ari Hokkanen, LVI-Nero Oy

Ari Hokkanen

Osakas
040 196 5591
ari.hokkanen(at)lvinero.fi

Ari on Petäjäveden lahja LVI-alalle, hänellä on yli 12 vuoden kattava kokemus putkitöistä.

Työhistoriaan mahtuu runsaasti niin pieniä, kuin suuriakin uudis- ja saneerausprojekteja.

Tärkeää työkokemusta häneltä löytyy myös rakennusalalta, mikä tukee kokonaisvaltaisempaa talotekniikkatietämystä. Intohimo ja positiivinen asenne työtä kohtaan on säilynyt yhä tähän päivään asti – töihin lähdetään joka päivä hyvällä fiiliksellä ja hymyissä suin.

Töiden ulkopuolella Ari harrastaa paljon liikuntaa, mm. kuntosaliharjoittelun ja juoksun muodossa.

Sampsa_J_web_2021

Sampsa Junka

Asentaja


Yhtiön tuorein vahvistus on Sampsa. Tällä LVI-alan nuorella osaajalla ei mene sormi suuhun vaativimmissakaan projekteissa. Myös Sampsa toteuttaa vaativammatkin LVI-työt tarkalla, tunnollisella sekä periksiantamattomalla otteella.

Sampsa tuo yritykseen mukanaan tuoreita ajatuksia ja tapoja toteuttaa töitä, mistä hän on myös saanut asiakkailta kiitosta.

Töistä hän irrottautuu mm. harrasterallin, laskettelun sekä moottoroidun varjoliidon parissa.

Kalusto

Pidämme siisteinä työmaiden lisäksi myös kattavasti ja korkealaatuisesti varustellut työajoneuvomme

LVI-Nero Oy työauto ulkoa
Työauto sisältä
Työauto sisältä takaa
LVI-Nero Oy työauto ulkoa
Työauto sisältä
Työauto sisältä

"Työpäivää kohden käytettävissä oleva aika on meille yksi tärkeimmistä ja tarkastelluimmista resursseista.

Lähtökohtaisesti jokaisella tavaralla on autoissamme sekä työpakeissamme juuri oikea paikka. Järjestelmällisen toiminnan ansiosta pystymme työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti, mikä tarkoittaa lopulta myös asiakkaidemme suuntaan säästöjä sekä toivottua lopputulosta.

Kun tilaat meidät työkomennukselle, et maksa tarvikkeiden ja työkalujen etsiskelystä, vaan ammattitaitoisista asennuspalveluista."

Tilaajavastuu / luotettava kumppani logo
tilaajavastuulogo-medium
tilaajavastuu.fi raportit logo

LVI-Nero Oy on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa

Klikkaa yhtä yllä olevista logoista, niin pääset katsomaan tilaajavastuu.fi sivustolle yrityksemme pikatarkistustiedot (linkki aukeaa verkkoselaimen uuteen ikkunaan).

Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinoharjoittajalle tai yritykselle suunnattu ohjelma

Tehdessään alihankinta- tai urakointisopimuksen, yrityksen tulee toimittaa tilaajalle tilaajavastuulain mukaiset dokumentit. Luotettava Kumppani -ohjelman kautta yrityksen tilaajavastuuraportti on aina ajan tasainen, eikä paperisia todistuksia tarvitse enää toimittaa.

YRITYKSEMME ON LUOTETTAVA JA TURVALLINEN VALINTA – LUOTETTAVA KUMPPANI

LVI-Nero Oy on mukana tukemassa tervettä liiketoimintaa Suomessa.

Yrityksemme laaja Tilaajavastuu.fi-yritysraportti on haettavissa veloituksetta kaikille rekisteröityneille käyttäjille palvelusta.