LVI-Nero Oy

On tällä hetkellä kolme henkilöä työllistävä yritys joka tarjoaa ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä LVI-alan ratkaisuja. Yritys on perustettu vuonna 2015.

Päätoimialueemme on Keski-Suomi, toimintasäde ensisijaisesti noin 100 – 150 km Jyväskylästä.

Asiakasryhmäämme kuuluvat kuluttaja-, asunto-osakeyhtiö-, yritys- ja erilaiset yhteisöasiakkaat.

Fyysinen tekeminen lähtee suoraan yrityksen johdosta. Yksi tai useampi yhtiön osakasjäsenistä pyrkii olemaan mahdollisimman suuren osan ajasta työkohteissamme toteuttamassa asennuksia.

Koulutetulla henkilöstöllämme on yli 12 vuoden kokemus LVI-tekniikan parissa työskentelystä.

Toiminta-ajatus

 • Myymme itse, teemme itse. Mahdollisimman vähän välikäsiä = Asiakas saa hinta-laatusuhteeltaan alan parhaat ratkaisut
 • Ympäristö. Suosimme ensisijaisesti ympäristöystävällisiä ratkaisuja
 • Innovatiivisuus. Seuraamme LVI- ja rakennusalan kehitystä. Näin voimme palvelella asiakkaitamme ajantasaisella, parhaalla mahdollisella tavalla
 • Palvelulupaus. Kuuntelemme asiakkaidemme yksilöllisiä toiveita ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme taloudellisesti sekä teknisesti laadukkaimman ratkaisun
 • Työmoraali. Teemme työmme “kerralla kuntoon”-periaatteella ja positiivisella, sekä ongelmaratkaisukeskeisellä asenteella
 • Asennusten jälki. Toteutamme työmme huolella. Mielestämme paras käyntikortti on tasokas työnjälki. Löydät tekemiämme töitä Refenssit-osiosta
 • Laatuotuotteet. Korkealaatuiset tuotteet ovat asiakkaalle pitkällä aikavälillä kannattavin sijoitus. Valikoimme asennuksiimme ensisijaisesti vain huippulaatuisia tuotteita. Laadusta tingitään vain painavista tilaajan esittämistä erityispyynnöistä
  • Komposiittijärjestelmissä käytämme kotimaisen Uponorin tuotteita. Uponorin komposiittiputkijärjestelmä soveltuu erinomaisesti muun muassa pientalojen lämmitys- ja käyttövesiverkostojen saneerauksiin (lisätiedot: uponor.fi)
  • Teknisissä tiloissa ja muissa asennuksissa joissa vaaditaan eri tyyppisiä metalliputkia, suosimme saksalaista Viegaa. Viega valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpiin lukeutuvat järjestelmät kyseisten tuotteiden osalta (lisätiedot: viega.fi)
 • Koulutus. Koko henkilöstöllämme on LVI-tekniikan alan koulutus, sekä kattava asentajataustainen tietotaito alalta
 • Luvanvaraiset kylmäalan työt. Meillä on alle 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden urakoitsija- ja asennusluvat. Tällaisiin laitteisiin lukeutuvat mm. ilmalämpöpumput ja osa ilma-vesilämpöpumpuista (split-tyyppiset lämpöpumput)
 • Asiakkaan arvostus. Huolehdimme asiakkaistamme yksilöllisesti työn aloittamisesta työn loppuun saakka, sekä 5 vuoden takuuaikana ja tarvittaessa jälkeenkin. Voimme nöyrinä ja ylpeinä kertoa saaneemme tyytyväisiltä asiakkailtamme yli 30 kpl täysin vapaaehtoisesti annettua viiden tähden arvostelua Googlessa (arvosteluiden katselulinkki aukeaa klikattaessa verkkoselaimen uuteen ikkunaan)
 • Tarjousprosessin selkeys. Annamme yksityiskohtaisen ja selkeän hintaerittelyn tarjouksen / kaupanteon yhteydessä. Perustelemme tarpeen vaatiessa hyvinkin yksityiskohtaisesti tarjoamamme ratkaisut

Henkilöstö

Eemeli Pentinmikko / LVI-Nero Oy

Eemeli Pentinmikko

Yhtiön perustaja
040 192 2240
eemeli.pentinmikko(at)lvinero.fi

Eemeli on LVI-Nero Oy:n perustaja. Hän toimii yhtiön hallinnollisissa sekä myynnillisissä tehtävissä ja LVI-tekniikan parissa työskentelystä kokemusta löytyy vuodesta 2013 alkaen.

Työpäivät Eemeli viettää pääosin toimistolla ja asiakastapaamisissa, tarvittaessa hän osallistuu yhä myös asennustehtäviin. Eemelillä on laaja näkemys LVI-tekniikasta niin uudis- kuin saneerauspuolella, erityisen kiinnostunut hän on lämpöpumpputekniikasta ja yksilöllisten asiakasratkaisujen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Vapaa-ajalla liikunta sekä perhe ovat tärkeänä osana elämää.

Profiilikuva Ari H.

Ari Hokkanen

Osakas
040 196 5591
ari.hokkanen(at)lvinero.fi

Ari on Petäjäveden lahja LVI-alalle, hänellä on yli 10 vuoden kattava kokemus putkitöistä.

Työhistoriaan mahtuu runsaasti niin pieniä kuin suuriakin uudis- ja saneerausprojekteja.

Tärkeää työkokemusta häneltä löytyy myös rakennusalalta, mikä tukee kokonaisvaltaisempaa talotekniikkatietämystä. Intohimo ja positiivinen asenne työtä kohtaan on säilynyt yhä tähän päivään asti – töihin lähdetään joka päivä hyvällä fiiliksellä ja hymyissä suin.

Töiden ulkopuolella Ari harrastaa paljon liikuntaa, mm. kuntosaliharjoittelun ja juoksun muodossa.

Profiilikuva Sampsa J.

Sampsa Junka

Asentaja


Yhtiön tuorein vahvistus on Sampsa. Tällä LVI-alan nuorella osaajalla ei mene sormi suuhun vaativimmissakaan projekteissa. Myös Sampsa toteuttaa vaativammatkin LVI-työt tarkalla, tunnollisella sekä periksiantamattomalla otteella.

Sampsa tuo yritykseen mukanaan tuoreita ajatuksia ja tapoja toteuttaa töitä, mistä hän on myös saanut asiakkailta kiitosta.

Töistä hän irrottautuu mm. harrasterallin, laskettelun sekä moottoroidun varjoliidon parissa.

Kalusto

Pidämme siisteinä työmaiden lisäksi myös kattavasti ja korkealaatuisesti varustellut työajoneuvomme

LVI-Nero Oy työauto ulkoa
Työauto sisältä
Työauto sisältä takaa
LVI-Nero Oy työauto ulkoa
Työauto sisältä
Työauto sisältä
Tilaajavastuu / luotettava kumppani logo
tilaajavastuulogo-medium
tilaajavastuu.fi raportit logo

LVI-Nero Oy on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa

Klikkaa yhtä yllä olevista logoista, niin pääset katsomaan tilaajavastuu.fi sivustolle yrityksemme pikatarkistustiedot (linkki aukeaa verkkoselaimen uuteen ikkunaan).

Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinoharjoittajalle tai yritykselle suunnattu ohjelma

Tehdessään alihankinta- tai urakointisopimuksen, yrityksen tulee toimittaa tilaajalle tilaajavastuulain mukaiset dokumentit. Luotettava Kumppani -ohjelman kautta yrityksen tilaajavastuuraportti on aina ajan tasainen, eikä paperisia todistuksia tarvitse enää toimittaa.

YRITYKSEMME ON LUOTETTAVA JA TURVALLINEN VALINTA – LUOTETTAVA KUMPPANI

LVI-Nero Oy on mukana tukemassa tervettä liiketoimintaa Suomessa.

Yrityksemme laaja Tilaajavastuu.fi-yritysraportti on haettavissa veloituksetta kaikille rekisteröityneille käyttäjille palvelusta.