LVI-Nero Oy:lle myönnetty D1+ Daikin Premium Partner -sertifikaatti

LVI-Nero Oy - Daikin Premium Partner

Voimme ylpeänä ilmoittaa Daikin Finland Oy:n myöntäneen 04/2024 alkaen LVI-Nero Oy:lle D1+ Premium Partner -kumppanuussertifikaatin.

Olemme toimineet Daikinin kanssa yhteistyössä vuodesta 2018 saakka, tuottaen asiakkaillemme mahdollisimman korkealaatuisia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja.

Premium Partner -sertifioidut yritykset hyötyvät mm. ilmaisesta, asiantuntevasta ja ajantasaisimmasta koulutuksesta, kilpailukykyisistä hinnoista, ammattitaitoisesta teknisestä tuesta, erityisistä työkaluista, markkinointiresursseista ja liiketoiminnan kehittämisrahastosta – minkä ansiosta D1+ Premium Partner -kumppanit voivat luottaa Daikiniin palvelun ja tuen tasoon, joka on alallaan täysin ainutlaatuista.


Valitsemalla meidät lämpöpumppusi jälleenmyyjäksi ja asentajaksi, varmistat osaltasi asiakkaana näiden erityisten etujen piiriin kuulumisen.


 

Pääset tutustumaan ajantasaisimpaan laitteistovalikoimaan Daikinin verkkosivustolta:

Ilmalämpöpumput (jäähdytys / lämmitys vähintään -30 C pakkaseen saakka): https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/ilmalampopumput.html

Ilmalämpöpumput (jäähdytys / lämmitys -15… -20 C pakkaseen saakka): https://www.daikin.fi/fi_fi/ratkaisut/lampopumput-kotiin/kodin-jaahdytys-lampopumpulla.html

Ilmalämpöpumput useammalla sisäyksiköllä (jäähdytys / lämmitys -15 C pakkaseen saakka): https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/ilmalampopumput/multi-split.html

– Ilma-vesilämpöpumputhttps://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/ilma-vesilampopumput.html

Maalämpöpumput: https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/maalampopumput.html

Puhallinkonvektorit: https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/altherma-hpc-puhallinkonvektori.html

Linkit avautuvat klikattaessa verkkoselaimen uuteen välilehteen.

Mikäli olette kiinnostuneita tuotteista joko pelkkänä tarviketoimituksena, tai asennettuna, saatte ajantasaisimmat hintatiedot tai/ja asennusaikataulut henkilöstöltämme.

Yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeemme löytyvät täältä: https://lvinero.fi/yhteystiedot

Daikin on 100-vuotias Japanilainen, maailman suurimpiin lukeutuva lämmitys-, teollisuus- ja kylmäjärjestelmien valmistaja.

 

Tutustu Daikinin historiaan: https://www.daikin.fi/fi_fi/tietoja-meista/daikin-suomessa.html

Daikinin kattavasta ja hinnoittelultaan kilpailukykyisestä tuotevalikoimasta löytyy modernit ilmalämpöpumput, sekä maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppuratkaisut niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Tiesitkö?

  1. Pohjoismaissa on käytössä jo yli 250 000 Daikin-ilmalämpöpumppua, ilma-vesilämpöpumppua ja maalämpöpumppua.
  2. Daikin suunnittelee ja valmistaa itse kaikki lämpöpumppujen keskeiset elementit: kylmäaineet, kompressorit ja lämmönvaihtimet sekä niitä ohjaavat ohjelmistot