Danfoss Link™ – ohjausjärjestelmä lämmityksen huonekohtaiseen säätämiseen.

Danfoss Link -järjestelmä

Danfoss Link™ -järjestelmä koostuu Danfoss Link™ CC keskusyksiköstä ja tarpeen mukaisista Danfoss Link™ lämmityksen ohjainlaitteista.

Kun rakennat uutta taloa saat optimaalisen hyödyn valitessasi Danfoss Link™ -järjestelmän. Uudessa talossa tarvitset joka tapauksessa useampia järjestelmän tuotteita. Danfoss Link™ -järjestelmän tuotteilla varmistat yhteensopivuuden ja voit nauttia energiansäästöstä sekä mukavuudesta jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kun remontoit taloasi langaton Danfoss Link™ -järjestelmä voidaan asentaa jo olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään helposti ja se tuo mukanaan energiansäästöjä sekä mukavuutta. Järjestelmän laajentaminen lisälaitteilla on vaivatonta myös myöhemmin remontin edetessä.

Mikä on Danfoss Link™ -järjestelmä?

Danfoss Link™ on monipuolinen langaton asunnon/huoneiston ohjausjärjestelmä, jonka avulla säädetään esimerkiksi helposti asunnon lämmitystä huonekohtaisesti yhdestä huoneistossa sijaitsevasta Danfoss Link™ CC keskusyksiköstä.

Lämpötilojen asettelun jälkeen järjestelmä ylläpitää lämmitystä älykkäästi sekä itsenäisesti. Järjestelmän huonekohtaiset lämpötilat voi ohjelmoida esimerkiksi alentamaan huoneiden lämpötilan yön ajaksi, ja palauttamaan lämpötilan takaisin mukavuustasolle haluttuna aikana.

Esimerkiksi tällaisella lämpötilan pudotuksella kyetään säästämään jokaista pudotettua astetta kohden jopa noin 5 % lämmityskustannuksissa.

Esittelyvideot

Danfoss One® - älykäs kodin ohjausjärjestelmä

Danfoss Link™ - tulevaisuuden lämmityksen mahdollisuudet

* Videot saa suurennettua ensin käynnistämällä ja sitten klikkaamalla videon oikeasta alalaidasta “Koko näyttö” -kohdasta.

Tulevaisuuden lämmitys kotiisi – yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua

Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 °C. Uuden Danfoss Link™ -sovelluksen avulla voit ohjata sijainnistasi riippumatta kotisi lämmitysjärjestelmiä. Danfoss One / Link on ainoa järjestelmä, jolla voit ohjata vaivattomasti sekä elektronisia patteritermostaatteja että lattialämmitystä.

Danfoss Link varmistaa, että lämpötila pysyy juuri haluamanasi. Sovelluksen avulla on mahdollista säätää lämpötilaa älypuhelimellasi käyttämällä Danfoss Link™ –sovellusta tai esimerkiksi varmistaa, että kotisi on mukavan lämmin, jos palaatkin kotiisi aiemmin kuin suunnittelut.

Kokeile sovellusta itse ja koe miten helppoa ja yksinkertaista sen käyttäminen on (sovellus toimii rekisteröitymättömille käyttäjille esittelytilassa).

Danfoss Link -puhelinohjaus

Lataa “Danfoss Link” -sovellus Google Play -kaupasta tai AppStoresta maksutta

Android-laitteelle:

Google Play store logo

iOS-laitteelle:

App Store logo