Nibe

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat.

NIBE Group työllistää n. 9000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Niben toimisto isijaisee Vantaan Koivuhaassa.

Yritystietoja

Perustettu: 1949

Liikevaihto: 1.1 miljardia euroa (v. 2013)

Henkilöstömäärä: noin 9000

Kotisivu: http://www.nibe.fi

Cool-IN Viilennys NIBE lämpöpumpuille

HYÖDYNNÄ MAALÄMPÖINVESTOINTI SATAPROSENTTISESTI

Hanki maalämmön rinnalle miellyttävä ja energiatehokas maaviilennys! Cool-IN on NIBE maalämpöpumppuja varten kehitetty viilennyslaitteisto miellyttävään ja järkevään viilennykseen. Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu, kun halutaan varmistaa raikas sekä miellyttävä sisäilma.

Valmiit tuotepaketit – valitse tehokas basic tai huoleton comfort

Nibeltä löytyy juuri oikeanlaiset ratkaisut kodin viilennystarpeisiin. Valitsetpa minkä tahansa vaihtoehdon, on kokonaisuus mietitty ja toimiva.

Basic

Energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa!

Cool-IN Basic on maaviileäjärjestelmä, joka tuottaa tarvittavaa viilennystä kesällä ja poistaa tehokkaasti ilmankosteutta. Ei enää tuskastuttavaa kosteutta ja nihkeyttä, vaan raikasta ja miellyttävää sisäilmaa. Basic-viilennyspakettiin on saatavilla kaksi erikokoista, seinälle asennettavaa viilennyspuhallinta, FLY1 ja FLY3 viilennystarpeen mukaan.

Comfort

Mukavuutta ja turvallisuutta ympäri vuoden!

Cool-IN Comfort on valmiina viilennykseen heti, kun aurinko keväällä kuumentaa sisäilmaa etelänpuoleisista ikkunoista. Vaikka muualla talossa tarvitaan vielä lämmitystä, voi Comfort-paketin avulla hyödyntää maaviileää samanaikaisesti. Helppo ja turvallinen järjestelmä, joka takaa miellyttävän sisälämpötilan kaikissa tilanteissa. Cool-IN Comfort -järjestelmä varustetaan joko FLY-seinäpuhaltimella tai SKY-kattopuhaltimella, joten se tarjoaa myös sisustukseen enemmän vaihtoehtoja.

Yhteensopiva seuraavien NIBE maalämpöpumppujen kanssa:

  • F1145
  • F1155
  • F1245
  • F1255
  • F1226
  • F1345
Yhteensopivuus lisää energiatehokkuutta

NIBE Energy Systems on kehittänyt kompaktin maaviilennysjärjestelmän, joka toimiitäydellisesti yhteistyössä NIBE maalämpöpumpun kanssa. ”Keskusteluyhteys” maalämpöpumpun ja viilennyslaitteiston välillä lisää järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä – mutta ennen kaikkea säästää energiaa.

Turvallinen valinta

Cool-IN on suunniteltu NIBE maalämpöratkaisua varten, meidän pohjoisia olosuhteitamme silmällä pitäen. Eurooppalaiset laatuvalmistajat takaavat sen, että laitteisto on toimintavarma ja varaosien saatavuus hyvä. NIBE maalämpöpumppujen asiantuntijana pystymme tarjoamaan sekä maalämpö- että viilennyslaitteistolle parhaan mahdollisen teknisen tuen ja selkeän ohjeistuksen.

Helppo asentaa, mukava käyttää

Sisäyksikön seinäasennus on helppo ja nopea. Ulkoyksikköä ei tämä järjestelmä tarvitse. Erittäin hiljaista konvektoria eli puhallinta ohjataan kaukosäätimestä. Comfort-sarjan tuotteilla viilennystä voidaan käyttää ympäri vuoden – kun osassa taloa tarvitaan vielä lämmitystä, mutta toisaalla aurinko kuumentaa sisäilman tukalaksi. Energiatehokas järjestelmä on taloudellinen pitkäaikaisessa käytössä; näin saatu viilennys on tasaisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää kuin hetkittäisesti käytetty jäähdytys.

Tuote-esitteet / käyttöohjeet

Nibe Cool-IN, tuote-esite:
Cool-IN-esite.pdf
Nibe Cool-IN, tekninen tuote-esite:
Cool-IN-tekninen-tuotesivu.pdf
Käyttöohjeet:
Cool-IN-käyttöohje-v1.0.pdf